Događanja

Hrvatske vinarije tokom godine imaju mnoge nacionalne i internacionalne prezentacije vina i događanja organizirana od strane Udruženja vinarstva pri Hrvatskoj gospodarskoj komori sa regionalnim vinskim Udrugama.

Prepoznatljivost i prodaja hrvatskih vina biti će uspješna samo kontinuiranim prezentacijama na svim važnim nacionalnim i međunarodnim promocijama, sajmovima i manifestacijama.

 

 

Promocija hrvatskih vina u New Yorku, 26. 03. 2018.

Udruženje vinarstva Hrvatske gospodarske komore po četvrti put organizira predstavljanje hrvatskih vina pod nazivom Vina Croatia – vina mosaica u New Yorku.
Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 26. ožujka, s početkom u 11 sati u Astor centru na Manhattanu.

Održati će se i dva vođena kušanja vina (Masterclass) koja će voditi američki sommelier Cliff Rames te Matthew Horkey i Charline Tan, američki vinski stručnjaci koji su nedavno objavili vinski vodič za Hrvatsku (Cracking Croatian Wine: A Visitor-Friendly Guide). Pročitaj više…

 

 


Međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića ProWein 2018

U organizaciji Udruženja vinarstva pri Hrvatskoj gospodarskoj komori na sajmu vina u Düsseldorfu od 18. do 20. ožujka predstavit će se 16 proizvođača vina i dva proizvođača jakih alkoholnih pića. Paviljon br. 15  štandovi štanda (J21 i K16). Pročitaj više…