Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

XXVI. međunarodni Marko Polo festival pisme i vina – Korčula 2021.

16.07.2021. - 18.07.2021.

Ovogodišnji  XXVI. Međunarodni Marko Polo Fest, festival pisme i vina održati ćemo 16., 17. i 18. srpnja 2021. godine u Gradu Korčuli pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva poljoprivrede, Dubrovačko neretvanske županije i grada Korčule.

prije svega Vas srdačno pozdravljamo iz duše toplog Hrvatskog juga, grada Marka Pola Korčule.

Našom četvrtstoljetnom tradicionalnom manifestacijom, okupljamo najbolje proizvođače vina, autore, kompozitore i pjevače iz Republike Hrvatske i Europe. Spojem pjesme i vina učinili smo direktan proces kulturne, tržišne i gospodarske komunikacije od proizvođača do potrošača a našim priznanjima učvrstili važnost svih subjekata festivala u turističkoj ponudi Republike Hrvatske i samim tim zasluženo postali članovi Europske udruge festivala, ”EFFE” – Europa for festival Europa.

Naš osnovni cilj je i nadalje susretljivo kao najbolji domaćin pozivati, poticati i promovirati grad Korčulu, Dubrovačko – neretvansku županiju i Republiku Hrvatsku putem Međunarodnog Marko Polo Fest-a pisme i vina, koji s ponosom nosi ime mirotvorca i diplomata, spasitelja Europe i Azije u 13. st. te značajanog promotora u brendiranju kulturne, turističke i gospodarske ponude Republike Hrvatske.

Obzirom da je Međunarodni Marko Polo Festival pisme i vina 26. godinu među najvećim promotorima izvorne pjesme, turizma, vinogradarstva i vinarstva u Republici Hrvatskoj svi sudionici programa i sponzori daju neizmjeran doprinos u neprekidnom razvoju i realizaciji našeg kulturno gospodarskog programa manifestacije. U ovom vremenu zadaća svih nas izvođača programa, pjevača, autora, kompozitora i vinogradara je, da čuvamo jezik materinski, tradicionalne proizvođačke vrijednosti i gospodarsku kulturu Republike Hrvatske.

S osobitim poštovanjem,

Direktor Festivala:
Ivan Šegedin

Podijeli na društvenim mrežama!

Details

Start:
16.07.2021.
End:
18.07.2021.

Organizer

Vina Croatia
Email:
info@vina123.com

Venue

Korčula
×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages