/ / Hrvatska vina u Münchenu

Hrvatska vina u Münchenu

Udruženje vinarstva pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pod brandom “Vina Croatia – vina mosaica” organizira promociju hrvatskih vina u Münchenu. U razdoblju od 18. do 20. svibnja na poznatom trgu Wittelsbacherplatz predstavit će se 12 hrvatskih tvrtki sa svojim proizvodima. Uz vina, posjetitelji će moći kušati i hrvatske gastro delicije svaki dan od 12 do 20 sati. Svoja vina i hranu će promovirati  Badel 1862, Dingač Skaramuča, Kutjevo, Maraska, OPG Rajka Dvanajščak, Osilovac – Feravino, PP Orahovica, PZ Masvin, PZ Vrbnik,  Zigante Tartufi, Aura Delikatessen i  Baba delicije – Kuća pršuta.

Uz samo predstavljanje na trgu Wittelsbacherplatz, u restoranu GARDEN u hotelu Bayerischer Hof 18. svibnja će se održati stručno vođeno kušanje vina (Masterclass)  za vinske stručnjake pod vodstvom Ivana Barbića, MW.

HGK ovakvim akcijama nastoji preko svog Udruženja vinara doći do novih tržišta i novih kupaca, a promocije će se nastaviti i u drugim zemljama iz kojih turisti dolaze u Hrvatsku.

Projekt „Vina Croatia – Vina Mosaica“ okuplja domaće proizvođače vina s ciljem pozicioniranja Hrvatske na vinskoj karti svijeta. Proizvođači na tržište izlaze zajednički, s prepoznatljivim brendom, nastojeći povećati prodaju na domaćem i stranom tržištu te povećati konkurentnost domaćih vina. Kod predstavljanja hrvatskih vina naglasak je na povijesnoj baštini proizvodnje, kvaliteti, jednostavnosti i pristupačnosti.

Pozivnica

Flayer

 

Podijeli na društvenim mrežama!

Povezane objave