/ / Hrvatski vinari pod brandom Vina Croatia – vina mosaica tradicionalno će nastupiti u Düsseldorfu na sajmu ProWein 2017

Hrvatski vinari pod brandom Vina Croatia – vina mosaica tradicionalno će nastupiti u Düsseldorfu na sajmu ProWein 2017

U organizaciji Udruženja vinarstva Hrvatske gospodarske komore na Međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića ProWein u Düsseldorfu, od 19. do 21. ožujka 2017. godine predstavit će se 13 hrvatskih vinarija.

Već tradicionalno, na navedenom sajmu na površini od 67 četvornih metara, u paviljonu 15 na štandu J 37 izlagat će: Badel 1862, Vina Belje, Kutjevo, Zlatan otok, Lagradi, Dingač Skaramuča, Feravino, Kraljevski vinogradi, Kronos, Krauthaker, Vina Terra madre, Veralda i Apimel.

Uz zajedničko predstavljanje vinara u okviru Udruženja vinarstva, na sajmu će se u paviljonu 13 i samostalno predstaviti Vinarije Jako vino i Rizman.

ProWein je vodeći međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači predstavljaju cjelovit pregled svjetskog tržišta u devet izlagačkih paviljona.

Ove godine, predstavit će se više od 6.300 izlagača iz 60 zemalja. Ova je sajamska manifestacija predvodnik u različitim trendovima i proizvodima, što je i glavni cilj ovoga središnjega sektorskog sajma.

Više o sajmu možete pronaći na poveznici http://www.prowein.com.

Podijeli na društvenim mrežama!