/ / VINEXPO BORDEAUX – Međunarodni sajam vina od 18. 06. 2017. do 21. 06. 2017.

VINEXPO BORDEAUX – Međunarodni sajam vina od 18. 06. 2017. do 21. 06. 2017.

Vinexpo Bordeaux  je vodeći međunarodni sajam vina na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji i vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači prezentiraju kompletan pregled svjetskog tržišta vina.  Izlagat će oko 2.350 proizvođača i trgovaca vinom iz 42 zemlje Svijeta.

Francuska, najveći proizvođač vina na svijetu, predstavit će se na preko 63% izložbenog prostora te će promovirati svojih 17 vinskih regija uključujuči Bordeaux, Provence, Loire Valley, Champagne i Burgundyu.

Na sajmu kroz četiri dana se očekuje posjeta od oko 48.000 stručnih posjetioca iz 120 zemalja i tržišta. Ova sajamska manifestacija predvodnik je u različitim trendovima i proizvodima što je i glavni cilj ovog središnjeg sektorskog sajma.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo odnosno Udruženja vinarstva pod brandom „Vina Croatia – vina mosaica“ predstavit će te 6 hrvatskih vinarija iz 3 regije. Tako će se u paviljonu 3. predstaviti Stina vino, Krauthaker, Skaramuča, Kabola, Feravino i Zlatan otok.

Više informacija možete saznati na službenim stranicama sajma: www.vinexpo.com

Podijeli na društvenim mrežama!