/ / Međunarodno ocjenjivanje vina Concours Mondial de Bruxelles u Poreču od 12. do 14. svibnja 2023. godine

Međunarodno ocjenjivanje vina Concours Mondial de Bruxelles u Poreču od 12. do 14. svibnja 2023. godine

Kao što vam je vjerojatno poznato, Istra / Hrvatska je domaćin međunarodnog ocjenjivanja vina  Concours Mondial de Bruxelles te će se ocjenjivanje održati u Poreču od 12. do 14. svibnja 2023. godine. Obzirom da domaćinstvo podrazumijeva da će sami ocjenjivači (njih 350) bolje upoznati naša zemlju, vina i terroir, ovo je idealna prilika da pokažemo kako imamo vina vrhunske kvalitete na svjetskoj sceni. Inače na natjecanju sudjeluje 10.000 uzoraka iz 50 različitih zemalja. 

Vinistra kao nositelj projekta uspjela je dogovoriti sa organizatorom posebne uvjete za sve uzorke iz Hrvatske. Popust se primjenjuje kroz promo kod koji umanjuje kotizaciju koja je u punoj cijenu 185,00 EUR. Tako ćete uz korištenje koda HRCMB23 aktivirati popust od 25,00 EUR te će nova cijena uzorka biti 160,00 EUR. Također je dogovoreno da se vina ne šalju u Belgiju već da će vina biti dovoljno dostaviti u Istru (Pazin) što znači da je sam trošak dostave uzorka sveden na minimum. Potrebno je3 boce po svakom uzorku.

Ovo su značajni benefiti i vjerujemo da će se hrvatskk vinari iz svih regija uključiti u što većem broju i poslati uzorke na ocjenjivanje. Valja naglasiti kako će se u Poreču ocjenjivati bijela i crna vina, dok će se rose, pjenušava i slatka vina ocjenjivati na drugim lokacijama (niže u mailu datumi i rokovi).

Pozivamo sve hrvatske proizvođače vina da se uključe i prijave svoje uzorke na ocjenjivanje do 28.03.2023. te iste dostave konsolidirano u Istru. U prilogu se nalazi službeni letak sa svim informacijama te upute za prijavu i dostavu vina.

PRIJAVE SU OTVORENE:

Link za prijavu

Podijeli na društvenim mrežama!

Povezane objave